fbpx

Кујни

КУЈНИ

Погледни повеќе

Станбен простор

Спална соба со бања. 2D проектирање и 3D моделирање на станбен простор Дизајнерско ентериерно решение на спална соба и бања, со доминација и акцент на модерниот и минималистичкиот стил. Овој проект е чисто-линиски и се фокусиравме прво и основно на функцијата, а избегнувавме прекумерно додатоци и декоративни елементи read more

Изработка на кујни по мерка

од високовкалитетни материјали