fbpx

зошто вашата нарачка е безбедна?

Безбедност при нарачка

Заштита на податоци

Вашите лични податоци ги користиме само заради техничко администрирање.

И тоа за плаќање, испорака, обезбедување на фактури и и/или потврда за нарачка.

Рекламација

Доколку при прием производот не е она што сте го нарачале според спецификацијата, производот го повлекуваме

Осигурете се во нашиот квалитет со можноста за враќање на производот.

Сигурност

Спецификација на производот

При нарачка добивате спецификација за производот кој сте го нарачале.

Достава

Бесплатна достава

Сите производи ги доставуваме со сопствен превоз што гарантира безбедно пристигање на прозводот до Вашиот дом без транспортни оштетувања.

SHUMAN

BESPOKE PREMIUM LUX ELEGANT

Следејќи ги светските трендови за ентериерно уредување создаваме вонвременски мебел со премиум квалитет

SHUMAN PREMIUM

Како да нарачам?


Изберете да ја направите вашата нарачка преку нашиот веб www.shuman.mk или преку телефонски повик на некој од нашите броеви.

Нашите оператори ќе Ве побараат како би ја потврдиле нарачката

Без разлика дали вашата нарачка ја имате направено преку нашата е-продавница на shuman.mk или со телефонски повик. Вие добивате Про-Фактура со спецификации за производот што сте го нарачале и што се треба да добиете.

Во готово поточно
50% при добивање на вашата про-фактура со што би ја сметале нарачката за валидна и останатите 50% при достава

Бесплатна достава

Производот го добивате во рок од 30 дена сметано од денот на нарачка

Имаш дополнителни прашања?

Повикај не на

Детално објаснување

Пиши ни на