fbpx

Станбен простор

Проект Description

Спална соба со бања.

2D проектирање и 3D моделирање на станбен простор

Дизајнерско ентериерно решение на спална соба и бања, со доминација и акцент на модерниот и минималистичкиот стил.

Овој проект е чисто-линиски и се фокусиравме прво и основно на функцијата, а избегнувавме прекумерно додатоци и декоративни елементи

Проект Details

  • Клиент:

    Приватен

  • Локација:

    Штип, Македонија