fbpx

Известување

mebel

Известување

Почитувани клиенти,

Би сакале да ве известиме дека поради константните значителни покачувања на цените на материјалите за изработка на нашиот мебел, ние како производители на премиум мебел, бевме приморани пропорционално да ги покачиме цените на понудените модели со цел да го задржиме истиот премиум квалитет и удобност кој го поседуваше нашиот мебел досега.

Своевремено се обидуваме да им излеземе во пресрет на сите наши досегашни клиенти, со постојани попусти и промоции, како и нови производи, модели, материјали и бои за изработка.

Се надеваме на ваше разбирање и ваша поддршка.

Во иднина може да очекувате многу нови модели, како и возбудливи иновации во индустријата на премиум мебелот.

Со почит, Шуман

ПРОМОЦИИ - НОВОСТИ - ИЗВЕСТУВАЊА