fbpx

Водоотпорен мебел штоф

Премиум квалитет

Постојаност на бојата

AMSTERDAM

  • Водоотпорен
  • Состав: 100% Silk Polyester
  • Постојанот на бојата на светлина: 4,5
  • Постојанот на бојата при триење Суво: 4,5

За повеќе информации

Повикај не

Испрати mail