fbpx

Superior Card

Инстант кредит во соработка со НЛБ АД СКОПЈЕ

Брза и едноставна процедура

Минимална документација за аплицирање

Чекор 1

Изберете продукт преку нашата веб-страна

Чекор 2

Испрате ни слика од двете страни од вашата лична карта на:

mail. superior@shuman.mk или
viber. +389 78 308 598

Чекор 3

Потпишете се на апликацијата и продуктот е Ваш

Услови


Максимален износ

До 120.000 МКД

Валута

Денарски кредити со МКД клаузула

Каматна стапка

11,25% годишна каматна стапка

Рок на отплата

До 48 месеци

Грејс период

До 3 месеци

Услов

– Вработени
– Пензионери

Манипулативен трошок

– 3% еднократна провизија, минимум 1.500,00 МКД за кредити со редовна камата во грејс периодот
– 6% еднократна провизија, минимум 1.500,00 МКД за кредити со бескаматен грејс период

Обезбедување

– Траен налог
– По проценка на ризик, експозитурата може да побара и кредитоспособен жирант
– Лична карта
– заверен извод од трансакциската сметка на клиентот од кој ќе се потврдат последни три исплатени плати/пензии (применливо само за лица на кои не се приматели на плата/пензија во НЛБ Банка АД Скопје)
– заверен извод од девизната сметка на клиентот на која се исплаќа странска пензија (применливо за лица приматели на странска пензија)
– потврда за вработување и лични примања или последен чек од пензија

Имаш прашања? Повикај не на

Корисничка поддршка и нарачка

Корисничка поддршка и нарачка